Learn F5 Technologies, Get Answers & Share Community Solutions Join DevCentral

Filter by:
  • Solution
  • Technology
Answers

APM SSO w/Infoblox Grid Manager

I cannot get my sso credentials to pass to the Infoblox Grid Manager logon page. I'm using a portal access and form based sso.

Configs:

apm sso form-based infoblox.sso {
    form-action /ui/
    form-field " "
    form-password password
    form-username username
    start-uri /ui/
} 

apm resource portal-access infoblox.pa {
    acl-order 6
    application-uri https://*.*.*.*/ui/
    customization-group infoblox.pa_resource_web_app_customization
    items {
        item {
            log packet
            order 1
            paths /*
            port https
            scheme https
            sso infoblox.sso
            subnet *.*.*.*/32
        }
    }
    publish-on-webtop true
    scheme-patching true
}        

Things I've verified:

  • The sso.token.last. variables are populated for username and password

  • The input fields are called username and password

  • My Start URI matches: checking start uri match, start uri: '/ui/', request: '/ui/'

Note: There a 3 input fields of type hidden but they have no values: <input type="hidden" name="loginForm_hf_0" id="loginForm_hf_0"> <input type="hidden" id="timezone" value name="timezone">
<input type="hidden" id="contextId" value name="contextId">

0
Rate this Question

Answers to this Question

placeholder+image
USER ACCEPTED ANSWER & F5 ACCEPTED ANSWER

Hi, I have the same problem, did you manage to find a solution ?

0
placeholder+image
USER ACCEPTED ANSWER & F5 ACCEPTED ANSWER

No, I never got it to work. I was using it to practice for the APM exam, and after I never tried again. A coworker told me it could be a JavaScript within the Infoblox login page that could be the issue. If you’re successful please tell me.

0
placeholder+image
USER ACCEPTED ANSWER & F5 ACCEPTED ANSWER

Maybe the Form Client Initiated SSO ?

0