Learn F5 Technologies, Get Answers & Share Community Solutions Join DevCentral

Filter by:
  • Solution
  • Technology
Answers

VDI not working after connection server upgraded to 7.7

Hello,

We have a VDI solution in our environment. The connection server was earlier on 7.1. It was upgraded to 7.7 and since then vdi solution doesnt work.

It logs following errors in the apm logs:

Error while trying to handle webtop request: SessionDB

When searched for the above message, it asked us to create an irule which is already in environment

The irule is following:

when HTTP_REQUEST { if { [HTTP::header "Origin"] ne "" } { HTTP::header remove "Origin" } }

We have enabled debugging on VDi and got following logs in apm

{148.C} <- HttpResponse[HTTP/1.1 500 Internal Server Error] Dec 30 16:05:54 st-lbzq01 debug vdi[16692]: 019cffff:7: /Citrix/vdi-qa.app/vdi-qa_apm_access:Citrix:4311e47d: {148.C} BHL_OnCall: Got HttpResponse[HTTP/1.1 500 Internal Server Error] Dec 30 16:05:54 XXXXX debug vdi[16692]: 019cffff:7: /Citrix/vdi-qa.app/vdi-qa_apm_access:Citrix:4311e47d: {148.C} <- HttpHeaders[3] Dec 30 16:05:54 st-lbzq01 debug vdi[16692]: 019cffff:7: /Citrix/vdi-qa.app/vdi-qa_apm_access:Citrix:4311e47d: {148.C} ConnectionClose=0 Dec 30 16:05:54 st-lbzq01 debug vdi[16692]: 019cffff:7: /Citrix/vdi-qa.app/vdi-qa_apm_access:Citrix:4311e47d: {148.C} BHL_OnCall: Got HttpHeaders[3]

Please advise if any solution is available.

Regards Sheetal

0
Rate this Question
Comments on this Question
Comment made 2 months ago by Sheetal 59

BIGIP is on 13.x.x

0
Comment made 2 months ago by Sheetal 59

Any update...

0

Answers to this Question